Arie Twigt #30

Blog Arie Twigt - Arie Twigt #30

Nieuw seizoen

Hallo allemaal, ik ben vrijdag 24 april teruggekomen naar Nederland en dus inmiddels vier maanden thuis. Vanaf 18 mei train ik 2x per week met het Nederlands herenteam op Papendal in Arnhem en thuis doe ik natuurlijk ook regelmatig mijn krachtoefeningen.

De Dirk Kuyt Foundation bestaat dit jaar 15 jaar! Daarom kwamen Rik en Davita (zij zijn van Captains) op donderdag 30 juli filmen op Papendal.

Ze hebben voor en tijdens de training met het Nederlands herenteam een filmpje gemaakt. Het is één van de vijftien filmpjes die zij maken/gemaakt hebben rondom het 15-jarig bestaan van de Dirk Kuyt Foundation, voor de campagne “Dit zijn wij”.

Benieuwd hoe het filmpje is geworden? Ik wel, maar we moeten nog even geduld hebben, want het resultaat is nog niet te zien.

Leuk! Wij hebben met het Nederlands herenteam weer een toernooi in het vooruitzicht. Van dinsdag 1 t/m 3 september hebben we een trainingsstage en van vrijdag 4 t/m 6 september wordt het Papendal Tournament in Arnhem georganiseerd. Met dit toernooi spelen zes teams mee: DJA Dijon Basket (Frankrijk), Baskets 96 Rahden (Duitsland), Hot Rolling Bears Essen eV (Duitsland), Red Dragon’s St Avold (Frankrijk), Nederlands damesteam en het Nederlands herenteam.

Programma Nederlands herenteam:

Vrijdag 4 september 16.00 uur Baskets 96 Rahden

Zaterdag 5 september 11.00 uur Baskets 96 Rahden

Zaterdag 5 september 16.00 uur Red Dragon’s St Avold

Zondag 6 september 15.00 uur Baskets 96 Rahden

Zondag 6 september 17.00 uur Red Dragon’s St Avold

Als u het leuk vindt om te kijken, klik dan voor meer informatie/wedstrijden op onderstaande link. Helaas kan er in verband met de coronamaatregelen geen publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn, maar alle wedstrijden worden live uitgezonden via https://www.facebook.com/basketballexperiencenl/

Gran Canaria

Nog twee weken en dan vertrekt mijn vlucht op zondag 13 september naar Las Palmas (als de omstandigheden het toelaten). Net als vorig jaar speel ik het komende seizoen bij Adm. Econy de Las Palmas Gran Canaria. Als het goed is is maandag 14 september het team weer compleet, want dan hebben wij de eerste training. De eerste wedstrijd staat gepland op zaterdag 31 oktober, dus kunnen we voorlopig eerst nog een aantal weken trainen met het team. Hoe het allemaal gaat lopen? Geen idee… Laten we hopen dat er snel een vaccin/medicijn tegen corona komt!

Zorg goed voor jezelf en elkaar! #staysafe