Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Bijzondere Kampioenendag

Van 29-09-2021 10:30 tot 29-09-2021 13:45

Bijzondere Kampioenendag 

Sinds enkele maanden werken we samen met de Dirk Kuyt Foundation! De Dirk Kuyt Foundation heeft vijf van onze wekelijkse sportinstuiven geadopteerd. We zijn natuurlijk super blij dat zij onze activiteiten ondersteunen. Om onze samenwerking te vieren, organiseren we op woensdag 29 september van 10.30-13.45 uur een Bijzondere Kampioenendag. Deze dag is speciaal voor bijzondere kampioenen, dus ook jij bent van harte uitgenodigd! 

Bijzondere Kampioenendag 2021 

Op deze bijzondere dag toveren we Sportlandgoed De Haamen in Beek om tot een sport- en spelfestival. We gaan heel de dag plezier maken, lekker sporten en bewegen mét bekende Nederlanders. Na een swingende warming-up met onze ambassadeurs, doen we allerlei leuke sportactiviteiten. We gaan voetballen, spelen Goalcha, doen een estafette, bouwen de hoogste torens en knikkeren erop los op de coolste knikkerbaan. Kortom: een dag die je niet mag missen! 

Aanmelden 

Doe je 29 september mee met de Bijzondere Kampioenendag? Meld je dan vóór 12 september aan. Je kunt je alleen of samen met je woongroep inschrijven. Deelname is gratis! 
Wil je graag meedoen, maar heb je geen vervoer? Geen probleem! Dan regelen wij het gratis Bijzondere Kampioenenvervoer voor je. 

Check de site van bijzonder in beweging! en hopelijk zien we elkaar 29 september a.s.! 

Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!