Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Landelijke competitie Rolstoelhockeydag

Van 10-09-2022 10:00 tot 10-09-2022 18:00
Categorieën: Competitie

Op 10 september organiseert GHC Rapid voor haar afdeling Rapid Rollers, voor aangepast sporten in Gorinchem in sporthal de Hoefslag een competitiedag voor rolstoel hockeyspelers uit geheel Nederland . De Rapid Rollers zijn een onderdeel van de hockeyclub GHC Rapid en trainen elke dinsdag in de sporthal de Hoefslag van 19.30 uur tot 20.30 uur.Het is mogelijk om trainingen vrijblijvend een maand te volgen; stick, sportrolstoel staat klaar om deze aangepaste sport te beoefenen.

Tevens is het mogelijk bij GHC Rapid voor studenten MBO,HBO en ALO stage te lopen zowel in het reguliere hockey als in de aangepaste sport. Voor leerlingen van Praktijk scholen is het ook mogelijk stage te lopen, club breed.


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!