Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Freddie Pranger Memorial - Voetbal

Van 10-09-2022 10:00 tot 10-09-2022 20:00
Bij VV SJS
Categorieën: Toernooi

Op zaterdag 10 september 2022 organiseert vv SJS uit Stadskanaal de Freddie Pranger Memorial, een internationaal voetbaltoernooi voor spelers met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Het toernooi behoort met ruim 500 spelers en hun begeleiders tot het grootste in Nederland. Naast de wedstrijden is er een breed aanbod van side-events. Eén er van is de vermaarde strijd om de keeperbokaal. Meer dan 50 keepers krijgen elk drie penalty’s te verwerken. Uiteindelijk blijven er tien keepers over. Het slotstuk van het toernooi is de finale om deze keeperbokaal. De penalty’s in deze finale worden genomen door prominenten. De Dirk Kuyt Foundation heeft de strijd om deze bokaal geadopteerd. De Dirk Kuyt Foundation Keeperbokaal. Het geheel speelt zich af on de Dirk Kuyt Foundation Arena.


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!