Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

IKS Dance Battle - Dansen

Van 31-05-2022 11:00 tot 31-05-2022 13:30
Categorieën: Sportdag

Op dinsdag 31 mei organiseert Iedereen kan sporten Noord-Limburg de IKS Dance Battle in het openlucht theater de Doolhof in Tegelen. Dit betreft een jaarlijks terugkerend evenement waarbij leerlingen van Noord-Limburgse speciaal (voorgezet) onderwijs scholen de danscompetitie met elkaar aangaan. De leerlingen krijgen 10 weken dansles onder leiding van een professionele dansdocent. Uiteindelijk wordt er een Dance Battle georganiseerd waar alle dansgroepen hun aangeleerde dans laten zien aan het grote publiek. Het doel is om leerlingen te enthousiasmeren voor de danssport en ze een succesbeleving te laten ervaren. Het belooft ook dit jaar weer een hele gave en bijzondere dag te worden!


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!