Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Super-G - Multi Sportdag

Van 29-05-2022 10:00 tot 29-05-2022 17:00
Categorieën: Sportdag

Op zondag 29 mei 2022 komen kinderen en volwassenen uit binnen- en buitenland naar de regio ‘s-Hertogenbosch om met elkaar de strijd aan te gaan. Super-G is een van de grootste nationale multisport-evenementen voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Dit jaar wordt het van oorsprong Bossche evenement voor de achtste keer georganiseerd.

De sporten waar het om draait zijn voetbal, tennis, basketbal, wielrennen, paardrijden, badminton, judo en hockey(clinic). Ook voor de nog inactieve verstandelijk gehandicapte worden activiteiten georganiseerd om bewegen juist te stimuleren. Deze editie organiseren we een laagdrempelig wandel en petanque event. Waaraan ook de nog minder ervaren gehandicapte sporter incl. begeleiding gemakkelijk mee kan doen.

Kijk voor informatie op www.super-g.nl.


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!