Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

G - Olympics Zuidplas

Van 23-06-2021 14:30 tot 23-06-2021 16:30
Categorieën: Sportdag

G - Olympics Zuidplas

Op woensdagmiddag 23 juni 2021 organiseert de Sportstichting Zuidplas van 14:30 tot 16:30 uur, voor de 8ste keer de G-Olympics in Moordrecht op de Korfbalvelden bij de sporthal en zwembad de Zuidplas.

Tijdens deze dag staan verschillende binnen- en buitenactiviteiten Zoals: Turnen, voetbal, korfbal,springkussens en nog veel meer op het programma. De sportstichting houdt rekening met de coronaregels. De G-Olympics worden gesponsord door de Dirk Kuyt Foundation en de G-Olympics is voor alle inwoners uit Zuidplas met een verstandelijke beperking.

Doe mee!

Wie wil meedoen kan zich aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld bij de aanmelding de naam, het adres en het telefoonnummer.Mocht er een deelnemer met begeleiding komen, vraagt de sportstichting ook om aan te geven wie er als begeleider meekomt. De deelname is aan de G-Olympics is gratis


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!