Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

DKF landelijke G-Honkbaldag

Op 11-09-2021
Categorieën: Sportdag , Kennismaking
Tags: G-honkbal

 11 september staat DKF G-Honkbaldag op het programma bij Hilversum Hurricanes 

Van ongeveer 10.00 tot 16.00 uur staan er gezellige en sportieve wedstrijden op het programma bij Hilversum Hurricanes, dat sinds mei gestart is met een G-honkbalteam. Het is natuurlijk erg tof dat de vereniging uit Hilversum ook de organisator is van de Dirk Kuyt Foundation G-Honkbaldag. In 2020 kon de dag helaas niet doorgaan door de coronamaatregelen, maar nu gaat de organisatie er vanuit dat de feestelijke dag terugkeert. 

De organisatie heeft alle KNBSB-verenigingen die G-Honkbal aanbieden uitgenodigd. Voor vragen en aanmelden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verenigingen met G-Honkbal
Welke verenigingen bieden G-Honkbal aan?

Over G-Honkbal
G-Honkbal, een aangepaste vorm van honkbal en/of softbal, is een zeer geschikte sport voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Er wordt rekening gehouden met de individuele mogelijkheden, vaardigheden en wensen van de sporters. De vaardigheden kunnen door de verschillende oorzaken van de beperkingen en de grote variëteit in het dagelijks niveau van functioneren sterk uiteenlopen. De een heeft één-op-één begeleiding nodig terwijl de ander de alledaagse dingen zelfstandig doet.

Ook starten met G-Honkbal? Bekijk onze speciale G-Honkbal pagina en lees ook het artikel met onze enthousiaste coördinator André Flicken. 


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!