Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

BUSHi Open 2021

Op 12-12-2021
Categorieën: Toernooi

BUSHi Open 2021

Op zaterdag 12 december 2021 organiseert BUSHi Arnhem in sporthal Valkenhuizen in Arnhem voor de derde keer het BUSHi Open judotoernooi.

Wij organiseren dit toernooi voor wedstrijdjudoka’s en voor judoka’s met een handicap. Deze kinderen zijn actief binnen diverse verenigingen en instellingen in Nederland. Gezien de unieke sfeer, het enthousiasme en de goede naam die BUSHi Open heeft opgebouwd, verwachten we wederom veel inschrijvingen van aangepast en reguliere judoka’s.

Wij verwachten in totaal 800 deelnemers aan ons toernooi, waarvan circa 50 A-judoka’s. Het toernooi zal gedurende de dag in 4 blokken plaatsvinden, waarbij vanaf het tweede blok ook op meerdere matten A- judoka’s zullen judoën. Door het zo te organiseren komen de judoka’s en de toeschouwers direct in aanraking met aangepast judo en/of de prijsuitreiking van de judoka’s met een handicap.

Het is onze ambitie om het toernooi jaarlijks te organiseren en een mooie traditie op te bouwen, zodat aangepast judo een bekend onderdeel wordt bij regulier judo. Ons motto: Samen judo, samen plezier, samen sterk!

www.bushiopen.nl


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!