Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Biljartzaal RCN

Adres: Herenstraat 100, 3431 CB Nieuwegein, Nederland (www.parkinsonevents.nl)
Op dit moment bieden wij alle biljartende Parkinsonpatiënten in geheel Nederland, hen te helpen bij vinden van een (aangepaste) locatie om weer regelmatig te kunnen gaan biljarten. Dit heeft tot nu toe het ontstaan van drie clubjes gerealiseerd. Daarnaast hebben we door juiste bemiddeling al diverse spelers onder kunnen brengen in een club binnen de eigen regio.Dit bevorderd natuurlijk het regelmatig spelen in eigen regio.Hiernaast zijn wij in overleg met de KNBB om op de landsfinaledagen van 2022 in Merwestein Nieuwegein, het biljarten voor Parkinsonpatiënten ook daar een podium te gaan geven. Daarnaast organiseren wij a.d.h.v. opgave deelnemers 1 à 2 dagen het 10 e landelijk toernooi in Nieuwegein. Op dit moment is de exacte datum hiervan nog niet bekend. We zoeken naar een nieuwe datum minder laat in het jaar om nieuwe confrontatie met Coronaperikelen te voorkomen. Zodra datum bekend wordt iedereen hiervan op de hoogte gebracht. Op dit moment zitten we nog midden in het traject “ bevordering doorsporten in eigen regio”.

Routebeschrijving

Terug

Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!