Kom in actie

Kom in actie

VriendenLoterij

Door een lot te kopen van de VriendenLoterij ondersteun je de Dirk Kuyt Foundation en maak je kans op mooie prijzen. 40% van de opbrengst van de loten komt ten goede aan de Foundation.

Lot kopen

Doneren

Met elke donatie kunnen wij nog meer sportactiviteiten voor mensen met een beperking ondersteunen en organiseren. Je kunt via onderstaande button éénmalig of periodiek een bijdrage leveren.

Direct doneren

Voor bedrijven

Wil je je bedrijf verbinden aan de Dirk Kuyt Foundation? Samen acties opzetten of op een andere wijze (met het personeel) bijdragen aan het werk van de Foundation? We horen graag van je!

Contact opnemen

Kom zelf in actie!

Ondersteun jij de missie van de Dirk Kuyt Foundation om zoveel mogelijk mensen met een beperking structureel te laten sporten en wil jij ons helpen? Dat kan door in actie te komen. Daarbij is van alles mogelijk. Het organiseren van een sponsorloop, het verkopen van koeken en ga zo maar door.

Wij zijn benieuwd naar je ideeën en willen je daar graag bij helpen! Om meer uit je actie te halen kun je een eigen actie-pagina aanmaken via onze Dirk Kuyt Foundation pagina op geef.nl. 

We zijn blij met alle initiatieven!

Vrijwilliger worden?

Wil je graag aan de slag om de Dirk Kuyt Foundation te helpen? Dat kan! Het aantal evenementen dat door de Dirk Kuyt Foundation ondersteund wordt, is elk jaar groter.

Het is zonder vrijwilligers onmogelijk deze evenementen allemaal te bezoeken. Wij willen dan ook graag vrijwilligers aanstellen, die deze evenementen door het hele land namens de Dirk Kuyt Foundation bezoeken en hierover verslag uitbrengen. Wil je op deze manier je steentje bijdragen?

Mail dan naar info@dirkkuytfoundation.nl en wie weet word je na een gesprek uitgekozen als vrijwilliger!