Bewoners ’s Heeren Loo TOPFIT met Dirk Kuyt Foundation

Nieuws - Bewoners ’s Heeren Loo TOPFIT met Dirk Kuyt Foundation

Ook in Corona-tijd verliezen ’s Heeren Loo en de Dirk Kuyt Foundation elkaar niet uit het oog. In het tweede kwartaal van 2021 realiseren we gezamenlijk het allereerste Dirk Kuyt Foundation Beweegplein op de locatie in Noordwijk.

Omdat de bewoners de afgelopen periode in hun eigen leefomgeving moesten doorbrengen op het park en ook alle dagbesteding niet door kon gaan, kwam de Foundation als verrassing op bezoek.

En het was niet zomaar een bezoek… Dirk Kuyt kwam samen met een kleine delegatie langs om te gaan sporten. Onder begeleiding van livemuziek is er in het park flink gezweet!

De bewoners hebben een training TOPFIT gekregen, het online beweegprogramma van de Dirk Kuyt Foundation. Met een grote glimlach deden ze uitbundig mee en was iedereen blij om weer te bewegen.

 

Dirk Kuyt: “De bewoners van ’s Heeren Loo zijn negen weken heel beperkt geweest in wat ze konden en mochten doen en dat is natuurlijk voor deze mensen erg lastig. Ook voor de ouders en verzorgers, omdat bewoners soms niet begrijpen waarom ze dan niet langs kunnen komen. Nu er wat versoepeling in de bezoekregeling komt zijn we als verrassing met de Dirk Kuyt Foundation op bezoek gegaan. Om te sporten met elkaar, maar ook om weer wat sociale contacten op te doen.”

 

Bekijk hier het bezoek!