Bijzondere foto-expositie op grote hoogte

Nieuws - Bijzondere foto-expositie op grote hoogte

Met het signeren van zijn eigen foto heeft onze ambassadeur en aanvoerder van Feyenoord Jens Toornstra op 8 september de Feyenoord-expositie op de Euromast geopend. Deze expositie is dé hoogste outdoor Feyenoord-expositie op de trekpleister van Rotterdam.

In deze bijzondere expositie, die vanaf nu te zien en te bezoeken is, worden 20 unieke beelden tentoongesteld uit de clubgeschiedenis van Feyenoord.

De Euromast
De Euromast is sinds 1960 hét icoon van Rotterdam. Ooit gebouwd voor de Floriade, later bijna verdubbeld in hoogte, al decennialang een populaire attractie én nog altijd de hoogste uitkijktoren van Nederland. Dankzij de unieke samenwerking tussen FSV de Feijenoorder, de Euromast en Dirk Kuyt Foundation kunnen bezoekers van de Euromast niet alleen Rotterdam overzien op het platform, maar ook de historie van Feyenoord, op 100 meter hoogte!

Fotocollage

Aan de hand van 20 foto’s wordt de bezoeker meegenomen langs ‘Feyenoord hoogtepunten’. Met onder anderen beelden uit het archief van Piet Bouts, en Edwin Verheul en beelden van John de Pater, Soenar Chamid en Eyecatcher, de filmmakers. De foto’s van (oud)spelers met hierin uiteraard bijzondere momenten uit de Feyenoord-geschiedenis zijn afgedrukt op aluminium in een formaat van 85 bij  85 cm en zijn opgehangen aan de railing op het platform van de Euromast.

Start expositie

Vanaf 8 september kunnen bezoekers de expositie bekijken en uiteraard genieten van het uitzicht over Rotterdam. Bezoekers ontvangen een QR-code waarmee ze een brochure kunnen openen waar informatie te vinden is over de foto’s.

Veiling

De Feyenoord-expositie zal enkele maanden blijven hangen op de Euromast. Na afloop van de expositie worden de foto’s online geveild, inclusief handtekening van de hoofdrolspelers. De opbrengst van de veiling komt in zijn geheel ten goede aan de Dirk Kuyt Foundation.

Dank
Onze dank gaat uit naar de volgende sponsoren die de Feyenoord-expositie en veiling mede mogelijk maken: A.M.R. BVEntrprEurospedHR Project Partners BVJansenLauwenKH Chemicals BV, Lars Wijgers, Perfect GroepPowerhouseProtex Marine & Industry Oils BV, Starol BV, Spaland MakelaarsTrichisWL-ICT en Xelvin.

Kijk hier voor meer informatie