Blijf in beweging met TOPFIT

Nieuws - Blijf in beweging met TOPFIT

TOPFIT

Noodgedwongen zit het merendeel van de Nederlandse bevolking momenteel binnen. Ontzettend vervelend, maar het is even niet anders en laten we er daarom het allerbeste van maken. Voor alle mensen die nu niet naar de sportschool kunnen, in een revalidatietraject zitten, hun beweeguurtje moeten missen, sportmaatjes niet kunnen zien en noem alle situaties maar op, hebben we een goed alternatief….

WANT prioriteit nummer 1 is goed voor jezelf zorgen en een hele belangrijke daarbij is lichaamsbeweging. Door stilzitten verslechtert je weerstand en dat is precies wat we nu niet willen. Hoe kun je THUIS sporten? Via ons programma TOPFIT is dat heel gemakkelijk te realiseren!

 

26 online trainingen

Het online beweegprogramma TOPFIT bestaat uit 26 trainingen van ongeveer 15 minuten. In die 15 minuten worden acht oefeningen gedaan en krijg je uitleg hoe je deze oefeningen het beste kunt uitvoeren. Bij sommige oefeningen worden er attributen toegevoegd om de oefening nog wat zwaarder te maken. Ga direct aan de slag, deel deze informatie met je omgeving en blijf in beweging!

 

Wat heb je nodig?

  • Een laptop, telefoon of tablet
  • Wifi
  • Beweegruimte
  • Website: www.ikwordtopfit.nl of via ons Dirk Kuyt Foundation YouTube kanaal: Playlist TOPFIT
  • Train mee en tag ons op Facebook of Instagram #ikwordtopfit #dirkkuytfoundation

 

Ontstaan TOPFIT

De Dirk Kuyt Foundation stimuleert al sinds 2005  mensen met een beperking om te gaan bewegen door het organiseren van sportevenementen en het geven van (financiële) ondersteuning aan externe events en projecten. Als aanvulling hierop willen wij mensen in staat stellen om waar, wanneer en met wie dan ook te sporten. Dit faciliteren wij door onze trainingen van TOPFIT, ons digitale beweegprogramma. Het doel van TOPFIT is om de beweeg- en sportparticipatie onder mensen met een beperking te verhogen. Met het beweegprogramma van TOPFIT denken wij in ieders mogelijkheden in plaats van beperkingen.

 

PS: Heb je vragen of suggesties? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..