Dirk Kuyt Foundation en Stichting Bijzonder in Beweging starten partnership met Bijzondere Kampioenendag

Nieuws - Dirk Kuyt Foundation en Stichting Bijzonder in Beweging starten partnership met Bijzondere Kampioenendag

De komende jaren ligt de focus van de Dirk Kuyt Foundation op het structureel sportaanbod voor mensen met een beperking. Ook is het verbeteren van de bereikbaarheid om deze aangepaste sporten te kunnen beoefenen een belangrijk thema. Daarom zijn we ontzettend blij met de nieuwe samenwerking met stichting Bijzonder in Beweging.

Bijzonder in Beweging is dé aanbieder in Limburg die mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking, woonachtig in Limburg, op een verantwoorde en professionele wijze laat deelnemen aan beweegactiviteiten. Deze activiteiten zijn afgestemd op de mogelijkheden van elke individuele deelnemer. Bijzonder in Beweging organiseert wekelijks zo’n 45 activiteiten verspreid in de provincie Limburg waar 500 tot 600 mensen aan deelnemen.

Sportinstuif
De Dirk Kuyt Foundation heeft een vijftal sportinstuiven -die wekelijks door Bijzonder in Beweging wordt aangeboden- geadopteerd. Tijdens een sportinstuif worden er verschillende spel- en beweegactiviteiten aangeboden, waardoor deelnemers niet voor één sport hoeven te kiezen. Deze sportinstuiven, powered by Dirk Kuyt Foundation, zijn er voor jong en oud.

Bijzondere Kampioenendag 2021
Om bestaande deelnemers van de sportinstuiven en nieuwe deelnemers te motiveren, organiseren De Dirk Kuyt Foundation en Bijzonder in Beweging op woensdag 29 september een mooi evenement. Tijdens de Bijzondere Kampioenendag wordt Sportlandgoed De Haamen in Beek omgetoverd tot een sport- en spelfestival. Een speciaal programma met super toffe activiteiten om mensen met een beperking een mooie dag te bezorgen. In de weken voorafgaand aan deze dag zal er tijdens de sportinstuiven geoefend worden en kan iedereen op 29 september laten zien wat hij of zij heeft geleerd.

Bekijk hier de promo Bijzondere Kampioenendag

Aanmelden
Let wel: we hebben alleen maar Kampioenen op deze dag en hopen uiteraard dat jij er ook bij bent! Wil je meer weten of aanmelden? Kijk dan op www.bijzonderinbeweging.nl/kampioenendag

Mede mogelijk gemaakt door:

Iedereen kan sporten Limburg