Joey Lie #7

Talenten - Joey Lie #7

Een rustige periode

Het waren twee rustige maanden voor mij. Er stonden geen toernooien gepland en ook de feestdagen kwamen tussendoor. In deze twee maanden wilde ik mij focussen op de competitiewedstrijden. Helaas kreeg ik begin december een lichte blessure aan mijn linkerbil. Tijdens de wedstrijden voelde ik mijn gehele linkerbeen tintelen bij explosieve bewegingen en de week erop ben ik meteen naar de fysio gegaan.

Gelukkig vertelde de fysio dat het geen ernstig blessure was, maar wel een overbelasting. Hij raadde mij aan om rust te nemen in deze paar weken, omdat ik nu toch geen toernooien had. 

In mijn rustperiode had ik meer tijd om met mijn vrienden en familie af te spreken. Zo ging ik op 23 december schaatsen met vrienden in Amsterdam bij de Jaap Edenbaan. Ik heb drie keer eerder geschaatst en ik kan het nog steeds niet whaha! Beide Kerstdagen heb ik met mijn familie gevierd. Op Eerste Kerstdag gingen we naar het Amsterdamse Winterparadijs. Dat is een overdekt winterevenement met allerlei activiteiten en eetkraampjes. Tweede Kerstdag zijn we in de avond uiteten gegaan met de familie. 

Met mijn blessure ging het ook steeds beter. 30 december ging ik vrij spelen met iemand om te oefenen voor het toernooi op 4 januari, waarin wij samen dubbelen. En gelukkig voelde ik helemaal niets meer, dus dat was heel positief! 

Op Oudejaarsdag kwam de hele familie bij ons thuis om het nieuwjaar te vieren! Ik hoop dat iedereen een heel mooi 2019 heeft gehad en laten we dit nieuwe jaar met zijn allen ons nog meer inzetten om mensen met een beperking te laten sporten! 

Mijn voornemens voor dit jaar: mooie prestaties behalen en ook vooral een blessurevrij jaar! 

Foto: een bezoek aan Ouwehands Dierenpark tijdens het China Light Festival.