Vriendenloterij

VriendenLoterij en Dirk Kuyt Foundation

De VriendenLoterij steunt honderden goede doelen, clubs en verenigingen in Nederland. Het gaat hierbij om maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren.

Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels wordt er door de deelnemers van de VriendenLoterij meegespeeld voor 47 goede doelen en ruim 3.300 clubs en verenigingen in Nederland.

"De VriendenLoterij en de Dirk Kuyt Foundation hebben de gezamenlijke doelen ‘gezondheid en welzijn’ gemeen. Ik wil alle deelnemers van de VriendenLoterij bedanken voor hun steun aan al deze goede doelen. Zonder topscorers behaal je immers geen winst.", aldus Dirk Kuyt.

Meer informatie & Loten

Wil je meer informatie over de VriendenLoterij en haar goede doelen, kijk dan op de website of volg de VriendenLoterij via:

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

LinkedIn

Als je de Dirk Kuyt Foundation wilt steunen en mee wilt spelen voor mooie prijzen kun je hier je loten kopen.